marți, 18 august 2009

Suzuki SX4 facelift

Suzuki a aruncat pe piata auto primele imagini si detalii ale noului model SX4 si a promis un nivel mai bun al calitatii.

Principalele schimbari estetice sunt marcate de bare de protectie, jante si culori pentru caroserie noi. La interior, SX4 a primit un nou volan si o instrumente de bord cu un design diferit. Noile materiale utilizate la interior au un nivel de calitate mai ridicat, iar elementele cromate aplicate atat la interior, cat si la exterior, imbunatatesc aspectul estetic.



Suzuki SX4 facelift va fi disponibil cu doua motoare pe benzina si doua propulsoare diesel. Modelul entry-level este echipat cu o unitate VVT de 1.5 litri si 112 CP, pe cand varful gamei pe benzina beneficiaza de un motor de 1.6 litri cu tehnologie VVT, care dezvolta 120 CP, iar variantele diesel au o cilindree de 1.6 si 2.0 litri si ofera 90, respectiv 135 CP. Toate motorizarile beneficiaza si de variante cu transmisie automata, iar automobilul va fi oferit atat in versiunea cu tractiune fata, cat si in versiunea cu tractiune integrala.


Sursa: Carscoop

0 comentarii:

  © Blogger template The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP