miercuri, 15 iulie 2009

Alt sasiu la noua generatie Opel Astra

Pentru noul Opel Astra, inginerii au proiectat un şasiu cu ampatament lung şi ecartament lat, menit să ofere un nivel mai bun de agilitate, stabilitate şi confort. Acest ecartamentul mărit conferă autovehiculului o formă mai lată, îmbunătăţind stabilitatea şi manevrabilitatea, suficient spaţiu în habitaclu şi un aspect atletic la exterior.
Sistemul de suspensie adaptivă FlexRide(reglează automat suspensia în funcţie de preferinţele şoferului), prezent la Insignia, debutează acum în clasa compactă odată cu premiera noului model Opel Astra hatchback cu cinci uşi din data de 17 septembrie în cadrul Salonului Auto Internaţional IAA de la Frankfurt.
In plus, inginerii Opel au adăugat un braţ Watts, care sprijină forţele laterale ce acţionează asupra suspensiei în timpul efectuării de viraje, conferind autovehiculului dinamism şi agilitate, fără a face compromisuri în ceea ce priveşte stabilitatea şi confortul.
Pentru reducerea zgomotelor şi vibraţiilor din habitaclu s-a apelat la o structura mai rigidă a caroseriei în comparaţie cu modelele precedente, ceea ce asigură o bază fermă pentru optimizarea abilităţilor de manevrare şi de rulare ale noului model Astra.

0 comentarii:

  © Blogger template The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP